Psykonavigering / Änglameditation

Solens krigare är människor som har insikt om dröm/ljuskroppen i den fysiska kroppen och förstår dess elektriska system. De kan navigera i det elektromagnetiska vattenelementet som kallas Universum eller Kosmos.  "The Mayan factor" José Argüelles

"Gudinnans upptäcktsfärd till Kosmos"

Slappna av!...3,2,1.-Resan börjar!!


"Du kan aldrig vara för gammal för att få kontakt med änglar, men du kan vara för seriös!"
  -Ett citat från övningsbok för änglakontakter 'Ask your Angels"...

Guidad psykonavigering med spännande musik. "Gudinnans upptäcktsfärd till Kosmos" är en mycket djuptgående transövning.

"Gutk" lämpar sig för personer som önskar sig en ännu klarare kontakt med högre dimensioners intelligenser genom musikens emotionella sprängkraft och astralprojektion.


Du får ett ypperligt tillfälle att öva på informationskanalisering i bild- eller ordform, även energikanalisering och distanshealing.

Psykonavigering med urgamla Atlantiska stjärn- och galaxaktiveringar vidgar ditt medvetandefält. Ju större fält man har, desto bättre matchande möjligheter har man till kanalisering av starkare energikällor och högre frekvenser än tidigare! läs om Sirius

Du kommer att få ett högre perspektiv på ditt liv under initieringen i den gyllene pyramiden och du kan även öva på planeterisk healing.

The Great Scientific Bias


"Gutk" är en vacker upplevelse som hjälper dig att få starkare drömintuition.
Du kan bli en medveten drömmare, en medveten skapare!

Ur kursinnehållet:

-Info om stjärnornas helande energi och info om de universella lagarna, betoning på lagen om hjälp och lagen om symboler
-Vi drar Ängla Orakel-kort för vägledning
-Aktivering av den inre telefonen genom visualisering (guld ljus)

-Aktivering av "känslohjärnan" genom ögonrörelser
-Frigörande dans för avspänning
-Guidad meditation till stjärntemplen där deltagarna möter sin guide och sin skyddsängel + 13 st gudinnor
-Invigning i den gyllene pyramiden + övning på planetarisk healing
-Kanalisering av de inre bilderna, symbolerna, budskapen (teckna/skriva)
-Info om gudinnorna, vad representerar dem?


Pris:       Även försäljning av nattlysande änglatavlor mm.

Datum :

Tid:

Plats:

 Obs! Högst ........  deltagare. Ta med papper och penna, mjuka kläder.
Anmäl dig på 08-189266

Anmälningsavgiften på 400 kr skall betalas till Plusgirokonto: 132 68 63-6 (-Återbetalas inte, men kan överlåtas till en annan person.)

Du kommer att få en länk till en förberedande övning (som du kan lyssna på online) som öppnar din ljuskanal!

 

Skriftlig respons från några tidigare kursdeltagare:

v    "Resan fick mig att minnas tider och världar som jag inte visste jag hade glömt!"

v    "Två dagar efter kursen vaknade jag mitt i natten och fick starka andliga budskap"

 v    "Jag var helförtjust i kursen, en verklig upplevelse!  Liknar inget annat jag har varit med om tidigare. Skönhet är något väldigt viktigt i mitt liv och jag upplevde mycket av det. Idén att göra de här övningarna i form av en saga som vi skulle vandra genom är strålande."

v    "Jag vill bara säga tack för en fantastisk kurs. Jag mår så himla bra och är full av insikter. Jag har börjat skriva ner mina kontakter med min rymdfamilj, änglarna mm."

v    "Kursen var över mina förväntningar! Jag upplevde änglar i olika färger! Du har verkligen lyckats att bygga ihop en vacker och intressant kurs. Du är sannerligen en bra lärare och kursledare."

v    "Efter kursen känner jag mig fylld av färger och tavlor i mitt inre..vilket känns härligt, härligt, härligt extatiskt….Du är kunskapsmässigt på ett väldigt högt plan, Mari!

v    "Healingsagan är så underbar så ord inte kan beskriva!! Mitt inre barn älskar sagor, vill bli sedd, vill få ta plats och vara älskad. -Kyssen från Isis bränner fortfarande…"

v    "Sagoresan bekräftade en urgammal, men vacker och änglalik syn på kvinnokraften i olika gudomliga och mänskliga skepnader. Du som kursledare är generös, påhittig, överraskande och rolig. Du bjuder mycket på dig själv."

v    "Jag fick en kraftobjekt från min ängel! Kände också att jag verkligen flög med mina vingar! Efter resan kände jag mig speciell och ödmjuk."

Aktivering

v    "Jag förväntade att lära mig något nytt och kunna slappna av för att kunna vara i flödet…möta änglar, lyssna och höra änglamusik. Kursen motsvarade mina förväntningar i allra högsta grad. Som kursledare är du en jättetrevlig, kunnig och medial person. Konstnärlig och öppen människa samt en verklig Ljusarbetare!!!"

Tack, kära Solens krigare!  

 


Öppna din kanal!!!!

Denna astralprojektionsresa har tilldelats ett större stipendium för dess positiva effekt på deltagarens andliga medvetenhet.
Luonnonvoimat ry, finlänskt healing-utbildningscentrum.


En underbar och rolig kanalisering (på engelska)